Μάνι – μάνι ο Παπασταύρου το ΕΚΑΝΕ! Θα τον… ακολουθήσουν και οι άλλοι που ΦΩΝΑΖΟΥΝ;

Μάνι – μάνι ο Παπασταύρου το ΕΚΑΝΕ! Θα τον… ακολουθήσουν και οι άλλοι που ΦΩΝΑΖΟΥΝ;

Όπως γνωατοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16/9, η Ομόνοια έχει ζητήσει το συντομότερο δυνατό συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, καθώς και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπερτράντ Λαγιέκ.

Τα λάθη της διαιτησίας του Γιώργου Νικολάου στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ομόνοια, οδήγησαν τη διοίκηση της Ομόνοιας στο να καταγγείλει τον Κύπριο ρεφ, αλλά συνάμα να προβεί από τώρα, με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, στο να ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.