Μάνι – μάνι ο Παπασταύρου το ΕΚΑΝΕ! Θα τον… ακολουθήσουν και οι άλλοι που ΦΩΝΑΖΟΥΝ;

Μάνι – μάνι ο Παπασταύρου το ΕΚΑΝΕ! Θα τον… ακολουθήσουν και οι άλλοι που ΦΩΝΑΖΟΥΝ;

Όπως γνωατοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16/9, η Ομόνοια έχει ζητήσει το συντομότερο δυνατό συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, καθώς και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπερτράντ Λαγιέκ.

Τα λάθη της διαιτησίας του Γιώργου Νικολάου στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ομόνοια, οδήγησαν τη διοίκηση της Ομόνοιας στο να καταγγείλει τον Κύπριο ρεφ, αλλά συνάμα να προβεί από τώρα, με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, στο να ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE