Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλετιστή στον Πειραιά – Προσπάθησε να αποφύγει ηλικιωμένο που διέσχιζε

Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλετιστή στον Πειραιά – Προσπάθησε να αποφύγει ηλικιωμένο που διέσχιζε

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, σημειώθηκε στον Πειραιά το μεσημέρι της Δευτέρας (16/9).

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στα Καμίνια και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αγίου Ελευθερίου, κοντά στο πάρκο της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα piraeuspress.gr, ο νεαρός οδηγός της μηχανής, στην προσπάθειά του να αποφύγει ηλικιωμένο που διέσχιζε το δρόμο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σχετική έρευνα για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πειραιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.