ΚΥΠΡΟΣ: Κατάργηση ή μείωση του ετήσιου τέλους εταιρειών - Κλείνουν επιχειρήσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Κατάργηση ή μείωση του ετήσιου τέλους εταιρειών - Κλείνουν επιχειρήσεις

Σταδιακή μείωση, ακόμη και κατάργηση του ετήσιου τέλους ύψους €350 που επιβάλλεται σε όλες τις εγγεγραμμένες εταιρείες επιδιώκει η Βουλή.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε συνέδρια της Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού την Τρίτη (17/09), συζητήθηκε το ενδεχόμενο κατάργησης του ετήσιου τέλους €350 σε όλες τις εταιρείες ή τη σταδιακή μείωση του.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους ανέφερε πως το εν λόγω ποσό επιβλήθηκε ανάμεσα στα μέτρα της Τρόικας. Ένα μέτρο ωστόσο που είχε αρνητικό αντίκτυπο στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Φτάνοντας στο σήμερα, ο κύριος Μυριάνθους ανέφερε πως με την εξυγίανση των οικονομικών του κράτους, το εν λόγω μέτρο πρέπει να αφαιρεθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Businessnews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE