ΚΥΠΡΟΣ: Κατάργηση ή μείωση του ετήσιου τέλους εταιρειών - Κλείνουν επιχειρήσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Κατάργηση ή μείωση του ετήσιου τέλους εταιρειών - Κλείνουν επιχειρήσεις

Σταδιακή μείωση, ακόμη και κατάργηση του ετήσιου τέλους ύψους €350 που επιβάλλεται σε όλες τις εγγεγραμμένες εταιρείες επιδιώκει η Βουλή.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε συνέδρια της Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού την Τρίτη (17/09), συζητήθηκε το ενδεχόμενο κατάργησης του ετήσιου τέλους €350 σε όλες τις εταιρείες ή τη σταδιακή μείωση του.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους ανέφερε πως το εν λόγω ποσό επιβλήθηκε ανάμεσα στα μέτρα της Τρόικας. Ένα μέτρο ωστόσο που είχε αρνητικό αντίκτυπο στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Φτάνοντας στο σήμερα, ο κύριος Μυριάνθους ανέφερε πως με την εξυγίανση των οικονομικών του κράτους, το εν λόγω μέτρο πρέπει να αφαιρεθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Businessnews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE