ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών – Με εγκαύματα στο σώμα

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών – Με εγκαύματα στο σώμα

Ευτυχώς, τα δύο πρόσωπα που τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Πρωταρά – Παραλίμνι το βράδυ της Δευτέρας (16/9), βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος οδηγός του μοτοποδήλατου, υπέστη εγκαύματα τριβής στα χέρια αλλά και κάταγμα της δεξιάς κνήμης.  

Η 24χρονη συνεπιβάτης, υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο και εγκαύματα τριβής σε διάφορα μέρη του σώματός της. Σημειώνεται ότι η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάστασή τους θεωρείται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του άλλου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, δεν τραυματίστηκε.

Μαρινέλλα Παναγιώτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE