ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών – Με εγκαύματα στο σώμα

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών – Με εγκαύματα στο σώμα

Ευτυχώς, τα δύο πρόσωπα που τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Πρωταρά – Παραλίμνι το βράδυ της Δευτέρας (16/9), βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος οδηγός του μοτοποδήλατου, υπέστη εγκαύματα τριβής στα χέρια αλλά και κάταγμα της δεξιάς κνήμης.  

Η 24χρονη συνεπιβάτης, υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο και εγκαύματα τριβής σε διάφορα μέρη του σώματός της. Σημειώνεται ότι η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάστασή τους θεωρείται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του άλλου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, δεν τραυματίστηκε.

Μαρινέλλα Παναγιώτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE