Διπλασιάστηκε η ποσότητα βροχόπτωσης τον Σεπτέμβριο

Διπλασιάστηκε η ποσότητα βροχόπτωσης τον Σεπτέμβριο

Στο 220% της κανονικής για μήνα Σεπτέμβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα, 17 του μηνός, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τρίτη το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Ειδικότερα, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι και σήμερα ανήλθε στα 9,9 χιλιοστά, σε σύγκριση με 4,5 χιλιοστά που είναι η κανονική για το μήνα.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης στο διάστημα 1-17 Σεπτεμβρίου σημειώθηκε στο Λυθροδόντα με 53,1 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 1106% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν η Πόλις με 34 χιλιοστά βροχόπτωσης (1308% της κανονικής) και ο Κόρνος με 27,7 χιλιοστά (486% της κανονικής).

Αντίθετα, μηδενική ήταν η βροχόπτωση στην Πάνω Παναγιά και στην Αθηένου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE