ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός-Τότεναμ με OVER: Πόνταρε στην Megabet Plus!

Ολυμπιακός-Τότεναμ με OVER: Πόνταρε στην Megabet Plus!

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ, και θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης επέστρεψε μετά από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός, και θέλει να την συνδυάσει με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην άκρως επικίνδυνη και επιθετική Τότεναμ. Και οι δύο ομάδες αναμένεται να παρουσιαστούν επιθετικά, και περιμένουμε μία ανοιχτή μάχη με γκολ.

Επιλογή μας αποτελεί το over 2,5 σε απόδοση 1.83 στην Megabet Plus. Το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.95 ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.74. Η επιλογή του άσου προσφέρει 4.04, ενώ το διπλό δίνει 1.88. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.56.

Πατήστε ΕΔΩ για όλες τις αποδόσεις των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ στην Megabet Plus.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top