ΛΕΜΕΣΟΣ: Δάσκαλος καταγγέλθηκε ότι κτύπησε 9χρονο μαθητή στο κεφάλι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δάσκαλος καταγγέλθηκε ότι κτύπησε 9χρονο μαθητή στο κεφάλι

Σοβαρή καταγγελία εξετάζει η Αστυνομία στην Λεμεσό αφού αυτή αφορά κακοποίηση δασκάλου σε βάρος ανηλίκου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία ο παππούς 9χρονου μαθητή που φοιτά σε Δημοτικό Σχολείο σε κεντρική περιοχή της πόλης, ο δάσκαλος κτύπησε τον εγγονό του.

Το περιστατικό ανέφερε ο μαθητής όταν σχόλασε στον παππού του, με τον οποίο διαμένουν στην ίδια οικία.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο ανήλικος φέρει καρούμπαλο στο κεφάλι, σημείο στο οποίο φέρεται να κτυπήθηκε από τον δάσκαλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος είναι Τουρκοκυπριακής καταγωγής και διαμένει μόνιμα στην Λεμεσό.

Για την εν λόγω υπόθεση αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις όπως επίσης και οπτικογραφημένη κατάθεση από τον 9χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE