ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στα Λατσιά- Όχημα 'καρφώθηκε' στα κιγκλιδώματα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στα Λατσιά- Όχημα 'καρφώθηκε' στα κιγκλιδώματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18/9 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στο ύψος των Λατσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:30 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, χωρίς όπως πληροφορούμαστε να προκύπτει σοβαρός τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE