ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στα Λατσιά- Όχημα 'καρφώθηκε' στα κιγκλιδώματα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στα Λατσιά- Όχημα 'καρφώθηκε' στα κιγκλιδώματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18/9 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στο ύψος των Λατσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:30 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, χωρίς όπως πληροφορούμαστε να προκύπτει σοβαρός τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.