Ήθελε να… πάει μια ώρα νωρίτερα; «Πετούσε» με 190χλμ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Ήθελε να… πάει μια ώρα νωρίτερα; «Πετούσε» με 190χλμ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Χτύπησε κόκκινο το μηχανάκι του ραντάρ! 34χρονος έτρεχε με 190 στον αυτοκινητόδρομο

Καθημερινά τονίζουμε ότι ποτό και οδήγηση συνθέτουν ένα θανάσιμο συνδυασμό, που πρέπει όλοι να τον αποφεύγουμε. Αν σε αυτό τον συνδυασμό όμως προσθέσουμε ακόμη ένα στοιχείο, αυτό της υπερβολικής ταχύτητας, τότε αμέσως ο καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται τις τραγικές συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν σε μια οδική τροχαία σύγκρουση. 

Στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος.

Ο 34χρονος οδηγούσε το όχημα του με ταχύτητα 190 χιλιομέτρων αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 59μg αντί 22μg με αποτέλεσμα να συλληφθεί. 
 

Η ασφάλεια του οδικού δικτύου μας αφορά ΟΛΟΥΣ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE