Δυο ΕΞΩ κι άλλοι ΔΥΟ αμφίβολοι…

Δυο ΕΞΩ κι άλλοι ΔΥΟ αμφίβολοι…

Για το παιχνίδι με τη Δόξα η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Αντάμοβιτς και Αγκάνοβιτς. 

Αμφίβολοι είναι οι Μανουέλ Τόρρες και Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος άσος προσπαθεί να συνέλθει εντελώς μετά την περιπέτεια που είχε με τροφική δηλητηρίαση.

Θέση βασικού διεκδικεί με αξιώσεις ο Μηνάς Αντωνίου. Θα είναι στην αποστολή οι Μεντόγεβιτς και Μαέ.

Οι κυπελλούχοι θέλουν φυσικά να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την «σβηστή» παρουσία που είχαν στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Παραμένει «μαγκωμένος» ο κόσμος, δεν αναμένεται σημαντική αύξηση της προσέλευσης στην ανατολική του Τσιρείου, σε σχέση με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την ΕΝΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE