Δυο ΕΞΩ κι άλλοι ΔΥΟ αμφίβολοι…

Δυο ΕΞΩ κι άλλοι ΔΥΟ αμφίβολοι…

Για το παιχνίδι με τη Δόξα η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Αντάμοβιτς και Αγκάνοβιτς. 

Αμφίβολοι είναι οι Μανουέλ Τόρρες και Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος άσος προσπαθεί να συνέλθει εντελώς μετά την περιπέτεια που είχε με τροφική δηλητηρίαση.

Θέση βασικού διεκδικεί με αξιώσεις ο Μηνάς Αντωνίου. Θα είναι στην αποστολή οι Μεντόγεβιτς και Μαέ.

Οι κυπελλούχοι θέλουν φυσικά να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την «σβηστή» παρουσία που είχαν στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Παραμένει «μαγκωμένος» ο κόσμος, δεν αναμένεται σημαντική αύξηση της προσέλευσης στην ανατολική του Τσιρείου, σε σχέση με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την ΕΝΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.