Δυο ΕΞΩ κι άλλοι ΔΥΟ αμφίβολοι…

Δυο ΕΞΩ κι άλλοι ΔΥΟ αμφίβολοι…

Για το παιχνίδι με τη Δόξα η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Αντάμοβιτς και Αγκάνοβιτς. 

Αμφίβολοι είναι οι Μανουέλ Τόρρες και Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος άσος προσπαθεί να συνέλθει εντελώς μετά την περιπέτεια που είχε με τροφική δηλητηρίαση.

Θέση βασικού διεκδικεί με αξιώσεις ο Μηνάς Αντωνίου. Θα είναι στην αποστολή οι Μεντόγεβιτς και Μαέ.

Οι κυπελλούχοι θέλουν φυσικά να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την «σβηστή» παρουσία που είχαν στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Παραμένει «μαγκωμένος» ο κόσμος, δεν αναμένεται σημαντική αύξηση της προσέλευσης στην ανατολική του Τσιρείου, σε σχέση με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την ΕΝΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE