Δυο ΕΞΩ κι άλλοι ΔΥΟ αμφίβολοι…

Δυο ΕΞΩ κι άλλοι ΔΥΟ αμφίβολοι…

Για το παιχνίδι με τη Δόξα η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Αντάμοβιτς και Αγκάνοβιτς. 

Αμφίβολοι είναι οι Μανουέλ Τόρρες και Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος άσος προσπαθεί να συνέλθει εντελώς μετά την περιπέτεια που είχε με τροφική δηλητηρίαση.

Θέση βασικού διεκδικεί με αξιώσεις ο Μηνάς Αντωνίου. Θα είναι στην αποστολή οι Μεντόγεβιτς και Μαέ.

Οι κυπελλούχοι θέλουν φυσικά να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την «σβηστή» παρουσία που είχαν στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Παραμένει «μαγκωμένος» ο κόσμος, δεν αναμένεται σημαντική αύξηση της προσέλευσης στην ανατολική του Τσιρείου, σε σχέση με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την ΕΝΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE