ΣΚΛΗΡΗ γλώσσα από Κέιν μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό – Δεν κρύφτηκε ο Άγγλος στράικερ…

ΣΚΛΗΡΗ γλώσσα από Κέιν μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό – Δεν κρύφτηκε ο Άγγλος στράικερ…

Ο Χάρι Κέιν μίλησε με σκληρή γλώσσα για την εικόνα που παρουσίασε η Τότεναμ στο «Γ.Καραϊσκάκης» και το γεγονός πως πέταξε προβάδισμα δύο γκολ, κινδυνεύοντας ακόμα και με ήττα από τον Ολυμπιακό στο φινάλε.

Τα «σπιρούνια» στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης στο Φάληρο είχαν προηγηθεί στο σκορ με 2-0 και το τελικό 2-2 άφησε τρομερά απογοητευμένους τους Λονδρέζους.

«Δεν είμαστε ούτε νέοι πια, ούτε παιδιά με απειρία. Έχουμε παίξει μεγάλα ματς σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε αυτό των εθνικών ομάδων και πρέπει να βρούμε τρόπο να βελτιωθούμε. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.

Μπορεί να καταλάβει εύκολα κάποιος για ποιον λόγο είναι εκνευρισμένος ο προπονητής μας. Δουλεύουμε με τον Ποτσετίνο πέντε χρόνια και ακόμα κάνουμε τα ίδια λάθη όπως και τον πρώτο χρόνο συνεργασίας μας» ήταν τα λόγια του Άγγλου στράικερ της Τότεναμ.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE