Στα κρατητήρια τρεις νεαρές γυναίκες στη Λάρνακα- Ξάφριζαν μαγαζιά και σπίτια

Στα κρατητήρια τρεις νεαρές γυναίκες στη Λάρνακα- Ξάφριζαν μαγαζιά και σπίτια

Υπό κράτηση τρεις γυναίκες στη Λάρνακα για διάφορες υποθέσεις κλοπών, με βάση απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.


Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τρεις γυναίκες από τη Ρουμανία, ηλικίας 20, 28 και 20 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν χθες, αφού στην κατοχή τους φέρεται να εντοπίστηκαν, μετά από έρευνα, διάφορα κοσμήματα, ρολόγια, είδη ένδυσης και υπόδησης και χρηματικό ποσό, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους και τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπών.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE