ΚΥΠΡΟΣ

Aπόγευμα η προπόνηση της Εθνικής μας

Aπόγευμα η προπόνηση της Εθνικής μας

Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών με το Βέλγιο για την 5η αγωνιστική του 2ου Προκριματικού ομίλου του EURO 2016.

Αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κόντρα στην 4η καλύτερη ομάδα του κόσμου.Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα, στις 16:00 με προπόνηση στο ΓΣΠ.

Πρώτη προπόνηση σήμερα για τον τερματοφύλακα Ανδρέα Κίττο ο οποίος κλήθηκε χθες, μετά την αδυναμία του Αντώνη Γιωργαλλίδη να συμμετάσχει στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Κίττος είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην κλήση για τον αγώνα με το Βέλγιο ο οποίος καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφού το βάπτισμα του πυρός πήραν χθες οι Νίκος Εγγλέζου, Γρηγόρης Κάστανος και Κωνσταντίνος Παναγή.

Γενικά, πρόκειται για μια κλήση με αρκετούς νέους και νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως από την άλλη, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που έχουν  την εμπειρία να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα αλλά και να βοηθήσουν τους νεαρότερους συμπαίκτες τους.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα ολοκληρωθεί επί Κυπριακού εδάφους αύριο το απόγευμα ενώ στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για τις Βρυξέλλες.

Η Εθνική μας θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

www.cfa.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top