Είναι επικίνδυνος! Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του αδελφού του και τα τρία της παιδιά- Καταζητείται από την Αστυνομία

Είναι επικίνδυνος! Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του αδελφού του και τα τρία της παιδιά- Καταζητείται από την Αστυνομία

Καταζητείται για υπόθεση σωματικής βλάβης, αφού στις 21/2 έπεσε στο ξύλο τη σύζυγο του αδελφού του ενώ κτύπησε και τραυμάτισε τα τρία παιδιά της οικογενείας με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία καταζητεί τον AHMAD AL NAAEM, 23 ετών, από τη Συρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών στις 21/2/2015, στο Τσέρι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τoν Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, στο τηλέφωνο 22802882, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE