Είναι επικίνδυνος! Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του αδελφού του και τα τρία της παιδιά- Καταζητείται από την Αστυνομία

Είναι επικίνδυνος! Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του αδελφού του και τα τρία της παιδιά- Καταζητείται από την Αστυνομία

Καταζητείται για υπόθεση σωματικής βλάβης, αφού στις 21/2 έπεσε στο ξύλο τη σύζυγο του αδελφού του ενώ κτύπησε και τραυμάτισε τα τρία παιδιά της οικογενείας με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία καταζητεί τον AHMAD AL NAAEM, 23 ετών, από τη Συρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών στις 21/2/2015, στο Τσέρι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τoν Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, στο τηλέφωνο 22802882, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.