Είναι επικίνδυνος! Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του αδελφού του και τα τρία της παιδιά- Καταζητείται από την Αστυνομία

Είναι επικίνδυνος! Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του αδελφού του και τα τρία της παιδιά- Καταζητείται από την Αστυνομία

Καταζητείται για υπόθεση σωματικής βλάβης, αφού στις 21/2 έπεσε στο ξύλο τη σύζυγο του αδελφού του ενώ κτύπησε και τραυμάτισε τα τρία παιδιά της οικογενείας με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία καταζητεί τον AHMAD AL NAAEM, 23 ετών, από τη Συρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών στις 21/2/2015, στο Τσέρι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τoν Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, στο τηλέφωνο 22802882, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE