Είναι επικίνδυνος! Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του αδελφού του και τα τρία της παιδιά- Καταζητείται από την Αστυνομία

Είναι επικίνδυνος! Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του αδελφού του και τα τρία της παιδιά- Καταζητείται από την Αστυνομία

Καταζητείται για υπόθεση σωματικής βλάβης, αφού στις 21/2 έπεσε στο ξύλο τη σύζυγο του αδελφού του ενώ κτύπησε και τραυμάτισε τα τρία παιδιά της οικογενείας με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία καταζητεί τον AHMAD AL NAAEM, 23 ετών, από τη Συρία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών στις 21/2/2015, στο Τσέρι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τoν Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, στο τηλέφωνο 22802882, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.