ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστρίας Eva Maria Ziegler στο Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστρίας Eva Maria Ziegler στο Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πρέσβειρα της Αυστρίας στην Κύπρο κα Eva Maria Ziegler μαζί με την συνοδεία της, επισκέφτηκε τηv Παρασκευή, 20ης Σεπτεμβρίου 2019, το Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living στην Τερσεφάνου, στην επαρχία Λάρνακας. Την κα Ziegler υποδέχθηκαν o κ. Χρίστος Πίττας, Γενικός Διευθυντής εκ μέρους του Eden Resort, και ο κ.Tony Harfouche αντιπρόσωπος της εταιρείας Th. Platinum Ltd.

Σκοπός της επίσκεψης, η οποία για πρώτη φορά πραγματοποιείται από επίσημο εκπρόσωπο της Αυστρίας στην Κύπρο, ήταν το καλωσόρισμα μιας ομάδας Αυστριακών με ειδικές ανάγκες και τους συνοδούς τους στην Κύπρο. Η ομάδα αυτή που διαμένει στο Eden Resort, θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τόπους πολιτιστικού ενδιαφέροντος της Κύπρου, απολαμβάνοντας συγχρόνως υψηλές υπηρεσίες διαμονής, φιλοξενίας και υποστήριξης από ένα μοναδικό και πρωτοποριακό κέντρο αποκατάστασης ειδικά διαμορφωμένο για άτομα με κινητικά προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα θα ακολουθείται ένα υγιεινό πρόγραμμα ζωής το οποίο περιλαμβάνει υγιεινή διατροφή, ευεξία , ξεκούραση και διασκέδαση. Η φιλοξενούμενη ομάδα θα έχει επίσης την ευκαιρία να απολαύσει τα μπάνια της στις όμορφες παραλίες της Λάρνακας.

Η κα Ziegler μέσα στα πλαίσια της επίσκεψης της είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Eden Resort και να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που παρέχονται στο συγκεκριμένο κέντρο αποκατάστασης, να συνομιλήσει απευθείας τόσο με τους αυστριακούς πολίτες όσον και με άλλα άτομα που φιλοξενούνται σήμερα εκεί, τα οποία προέρχονται από μια πολυπολιτισμική κοινωνία από πολλές χώρες όπως οι Κύπρος, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ισραήλ, Ουκρανία, Ρωσία, Γερμανία, την Αυστρία και άλλες χώρες. Η κα Ziegler εξέφρασε την ευαρέσκειά της και την πλήρη ικανοποίηση για την ποιότητα των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών και συγχάρηκε την Διεύθυνση και το προσωπικό του Eden Resort.Η κα Ziegler και η συνοδεία της παρακάθησαν σε γεύμα που προσφέρθηκε από την Διεύθυνση του Eden Resort που ετοιμάστηκε από τον αρχιμάγειρα και την ομάδα του.

Το Eden Resort είναι αυτόνομο και ανεξάρτητο Κέντρο Αποκατάστασης, Ευεξίας και Υποβοηθούμενης Διαβίωσης και η κύρια αποστολή του είναι να προσφέρει υψηλού ποιοτικού επιπέδου εγκαταστάσεις και υπηρεσίες σε συνανθρώπους μας που τις έχουν ανάγκη και που μέχρι πρόσφατα έλειπαν από τον τόπο μας σε ένα μοντέρνο,

σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον, πρωτοπορώντας στην προσέλκυση Ιατρικού Τουρισμού από όλο τον Κόσμο, στην Κύπρο

Το Eden Resort πρόσφατα έχει βραβευθεί σαν η καλύτερη νεοεισερχόμενη και πρωτοποριακή επιχείρηση για το 2018, επίσης είναι το πρώτο και μοναδικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Κύπρο το οποίο έχει πιστοποιηθεί με τρείς πιστοποιήσεις ISO για τα συστήματα που εφαρμόζει στην Διαχείριση της Ποιότητας των Υπηρεσιών του, την Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων και την Διαχείριση της Ασφάλειας και Υγιεινής των εγκαταστάσεων του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top