Τρελάθηκε η Βίσση – Μπήκε στη θάλασσα και άρχισε να τραγουδά πιο δυνατά από ποτέ – VIDEO

Τρελάθηκε η Βίσση – Μπήκε στη θάλασσα και άρχισε να τραγουδά πιο δυνατά από ποτέ – VIDEO

Σύμφωνα με stories που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό  της λογαριασμό στο Instagram βούτηξε μέσα στην θάλασσα και άρχισε να τραγουδάει επιτυχίες της.

Όμως, το παράξενο, δεν ήταν ότι τραγουδούσε, αφού ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να το κάνει, πόσο μάλλον η Βίσση με τέτοια φωνή.

Το περίεργο λοιπόν ήταν ότι η Κύπρια τραγουδίστρια, τραγουδούσε με όλη της την δύναμη!

Πάντως, η συγκεκριμένη θάλασσα στην οποία πήγε, φαίνεται να είναι απομονωμένη και χωρίς πολλούς λουόμενους, άρα το πιθανότερο βρέθηκε εκεί και για να… εκτονωθεί!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE