Τρελάθηκε η Βίσση – Μπήκε στη θάλασσα και άρχισε να τραγουδά πιο δυνατά από ποτέ – VIDEO

Τρελάθηκε η Βίσση – Μπήκε στη θάλασσα και άρχισε να τραγουδά πιο δυνατά από ποτέ – VIDEO

Σύμφωνα με stories που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό  της λογαριασμό στο Instagram βούτηξε μέσα στην θάλασσα και άρχισε να τραγουδάει επιτυχίες της.

Όμως, το παράξενο, δεν ήταν ότι τραγουδούσε, αφού ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να το κάνει, πόσο μάλλον η Βίσση με τέτοια φωνή.

Το περίεργο λοιπόν ήταν ότι η Κύπρια τραγουδίστρια, τραγουδούσε με όλη της την δύναμη!

Πάντως, η συγκεκριμένη θάλασσα στην οποία πήγε, φαίνεται να είναι απομονωμένη και χωρίς πολλούς λουόμενους, άρα το πιθανότερο βρέθηκε εκεί και για να… εκτονωθεί!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE