Τρελάθηκε η Βίσση – Μπήκε στη θάλασσα και άρχισε να τραγουδά πιο δυνατά από ποτέ – VIDEO

Τρελάθηκε η Βίσση – Μπήκε στη θάλασσα και άρχισε να τραγουδά πιο δυνατά από ποτέ – VIDEO

Σύμφωνα με stories που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό  της λογαριασμό στο Instagram βούτηξε μέσα στην θάλασσα και άρχισε να τραγουδάει επιτυχίες της.

Όμως, το παράξενο, δεν ήταν ότι τραγουδούσε, αφού ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να το κάνει, πόσο μάλλον η Βίσση με τέτοια φωνή.

Το περίεργο λοιπόν ήταν ότι η Κύπρια τραγουδίστρια, τραγουδούσε με όλη της την δύναμη!

Πάντως, η συγκεκριμένη θάλασσα στην οποία πήγε, φαίνεται να είναι απομονωμένη και χωρίς πολλούς λουόμενους, άρα το πιθανότερο βρέθηκε εκεί και για να… εκτονωθεί!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE