ΛΑΡΝΑΚΑ: 28χρονη εξύβρισε και επιτέθηκε σε αστυνομικό – Βρέθηκαν ουσίες στις αποσκευές της

ΛΑΡΝΑΚΑ: 28χρονη εξύβρισε και επιτέθηκε σε αστυνομικό – Βρέθηκαν ουσίες στις αποσκευές της

Μια 28χρονη αναστάτωσε της αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας αφού επιτέθηκε σε αστυνομικό, τον εξύβρισε και μετά από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικές ουσίες.

Το Σάββατο 21/09, αφίχθηκε στην  Λάρνακας η 28χρονη προερχόμενη από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι η 28χρονη είχε διαπράξει το αδίκημα της παράνομης παραμονής σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα και οδηγήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για περαιτέρω εξετάσεις.

Κατά την παραμονή της στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, ενημερώθηκε, ότι δεν θα γίνει δεκτή στην Κυπριακή Δημοκρατία, με αποτέλεσμα να εξυβρίσει, να επιτεθεί και να κτυπήσει στο πρόσωπο μέλος της Αστυνομίας.

Η 28χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές της, ανευρέθηκε ένα νάιλον σακουλάκι, το οποίο περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 8 περίπου γραμμαρίων, ένας μεταλλικός σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, καθώς επίσης και σκεύη που χρησιμοποιούνται για τη λήψη ναρκωτικών ουσιών.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE