Μήνυμα στον κόσμο ενόψει Ανόρθωσης – «Να καταθέσουν την ψυχή και τα λαρύγγια τους»

Μήνυμα στον κόσμο ενόψει Ανόρθωσης – «Να καταθέσουν την ψυχή και τα λαρύγγια τους»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Πάφου, για το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ…

ΑΔΕΡΦΙΑ, σήμερα καταγράφουμε ακόμα μία ΠΑΦΙΤΙΚΗ εκδρομή και δίνουμε το παρών μας (18:00) στα τσιμέντα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τη μεγάλη μας αγάπη που κυλάει στις φλέβες μας!!

Όσοι θα δώσουν το παρών τους στο πέταλο σήμερα, καλούνται να καταθέσουν την ψυχή και τα λαρύγγια τους, σπρώχνοντας την ομάδα για την ΝΙΚΗ. Στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας 90 λεπτά!!

* Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από τις 17:00 και θα μπορούν όσοι δεν θα τα καταφέρουν να ταξιδέψουν για την Λάρνακα να δουν τον αγώνα από τον σύνδεσμο μας!!

Υ.Γ: 90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ, 90 ΛΕΠΤΑ ΠΑΘΟΣ, 90 ΛΕΠΤΑ ΠΑΦΟΣ!!

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5

15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ since 2004

ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE