Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- Το 'διέλυσαν' μετά τη συγκατοίκηση

Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- Το 'διέλυσαν' μετά τη συγκατοίκηση

 Τέλος στη σχέση τους έβαλαν η Ζένια Μπονάτσου και ο Σωτήρης Μανίκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στην εφημερίδα  Real Life ο χωρισμός τους έγινε στις αρχές Ιουλίου, διατηρώντας όμως καλή φιλική σχέση.

Η νεαρή ηθοποιός πέρασε το καλοκαίρι της στην Μυτιλήνη. Από τον φιλικό τους κύκλο τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο επανασύνδεσης.

Η απόφαση αυτή ήρθε μετά την συγκατοίκησή τους καθώς έμειναν μαζί στο ίδιο σπίτι και ήταν και μαζί στη σχολή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πολύ ένταση.

Έτσι λοιπόν, οι δύο τους εστιάζουν πλέον στα επαγγελματικά τους και δεν επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή, δημιουργώντας νέα σχέση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.