ΚΥΠΡΟΣ: Νεκρός 44χρονος Κύπριος στα κατεχόμενα

ΚΥΠΡΟΣ: Νεκρός 44χρονος Κύπριος στα  κατεχόμενα

Τρίτη τραγωδία, αφού πέραν από τους δύο τουρίστες που έχασαν τη ζωή τους στις θάλασσες  της επαρχίας Αμμοχώστου, ένας Ελληνοκύπριος άφησε την τελευταία του πνοή στα κατεχόμενα σύμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ τύπο.

Όπως μεταδίδεται ο άτυχος 44χρονος Ελληνοκύπριος κολυμπούσε παραλία των κατεχόμενών (Bedis Beach) όταν κάτω από συνθήκες που δεν διευκρινίζονται φαίνεται να πνίγηκε.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του με την λεγόμενη αστυνομία να διερευνά τα αίτια του θανάτου του.

Η ιστοσελίδα μας κατέχει τα στοιχεία του 44χρονου ωστόσο αυτά δεν δημοσιοποιούνται καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν έχουν ενημερωθεί τα οικεία του πρόσωπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.