ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήρθε η ώρα να σηκώσει κεφάλι!

Ήρθε η ώρα να σηκώσει κεφάλι!

Ο ΑΠΟΕΛ άφησε πίσω του την ήττα από τη Νουντελάνζ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας (23/09) κόντρα στην ΕΝΠ.

Έχει μια δύσκολη αποστολή εκτός έδρας η ομάδα του Τόμας Ντολ σε ένα γήπεδο που δεν είναι τόσο… φιλόξενο καθώς ουκ ολίγες φορές δυσκολεύτηκε στο «Τάσος Μάρκου». Οι γαλαζοκίτρινοι, θα πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι, να δουλέψουν σκληρά και να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στους «βυσσινί».

Θα είναι πολλά παραπάνω από ένα τρίποντο με πολύπλευρα οφέλη. Πρώτο, θα επανέλθει η ηρεμία στον ΑΠΟΕΛ μετά το… σοκ από την ομάδα του Λουξεμβούργου. Δεύτερο, οι ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν και πάλι ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Η ομάδα του Τόμας Ντολ, με μια ενδεχόμενη νίκη και καλή εμφάνιση θα δώσει απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση και θα δηλώσει ξανά «παρών».

Για να γίνουν όμως αυτά, οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να δώσουν μια «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο, και δεν έχουν να νικήσουν μόνο την ΕΝΠ, αλλά τον κακό τους αυτό και όλο αυτό το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τη Ντουντελάνζ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top