Συζητιέται έντονα για Ράγιος και… βγάζει μάτι

Συζητιέται έντονα για Ράγιος και… βγάζει μάτι

Είναι παίκτης ψυχολογίας και όχι μόνο φαίνεται αλλά… βγάζει μάτι ότι άφησε πίσω του την περσινή κακή σεζόν.

Έναν αλλιώτικο Ράγιος βλέπουν στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν οι φίλοι της Ανόρθωσης.

Πριν από δύο σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος όμως η περασμένη σεζόν ήταν καταστροφική για τον 33χρονο Ισπανό. Κάποιες κακές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν σε συνδυασμό με την κακή γενικά χρονιά της Κυρίας τον άφησαν στην μετριότητα.

Αυτό που λένε πολλοί και φαίνεται από την αρχή φέτος είναι πως ο Ράγιος είναι παίκτης ψυχολογίας. Με τον Τιμούρ στον πάγκο έχει αρχίσει καλά την σεζόν και κόντρα στην Πάφο ήταν ο Ράγιος που θαύμασαν προ διετίας οι φίλοι της Κυρίας.

Ασίστ, γκολ και ουσία από τον Ισπανό μέσο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE