ΛΕΜΕΣΟΣ: Ύποπτες κινήσεις δύο προσώπων – Τους «μυρίστηκαν» οι αστυνομικοί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ύποπτες κινήσεις δύο προσώπων – Τους «μυρίστηκαν» οι αστυνομικοί

Οι ύποπτες κινήσεις δύο προσώπων στην περιοχή Αγ. Ιωάννη στην Λεμεσό, κίνησαν τις υποψίες αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, δύο πρόσωπα, ένας 26χρονος Ελληνοκύπριος και ένας 20χρονος αλλοδαπός, εντοπίστηκαν από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, να κουβαλούν τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής (22/9) στην περιοχή Αγ. Ιωάννη.

Από έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους κι άλλα αντικείμενα, για τα οποία όπως και για την τηλεόραση, δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα, διαρρήχθηκε υποστατικό που στέγαζε πρακτορείο στοιχημάτων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης ο οποίος κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ενώ αναγνώρισε και όσα είχαν στην κατοχή τους οι δύο, ως αντικείμενα που ανήκαν στην επιχείρησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα, επικοινώνησε με την Αστυνομία 25χρονη, η οποία ανέφερε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Ορόκλινη, άκουσε δυνατό θόρυβο ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, πιθανόν να προερχόταν από πυροβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE