ΚΥΠΡΟΣ: Σύσκεψη στο υφυπουργείου για την κατάρρευση Tomas Cook - Ασχολούνται με τουρίστες που εγκλωβίστηκαν

ΚΥΠΡΟΣ: Σύσκεψη στο υφυπουργείου για την κατάρρευση Tomas Cook -  Ασχολούνται με τουρίστες που εγκλωβίστηκαν

Σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο για το θέμα που προέκυψε με την κατάρρευση του Thomas Cook πραγματοποιείται το πρωί της Δευτέρας (23/9) στο Υφυπουργείο.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι φορείς του τουρισμού και θα εξεταστούν όλες οι πτυχές που αφορούν το θέμα, όπως ο αριθμός των Βρετανών τουριστών που εγκλωβίζονται στην Κύπρο, αλλά και οι συνέπειες για τον κυπριακό τουρισμό.

Επίκεντρο της προσπάθειας θα είναι η εξυπηρέτηση των πελατών, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE