ΚΥΠΡΟΣ: Σύσκεψη στο υφυπουργείου για την κατάρρευση Tomas Cook - Ασχολούνται με τουρίστες που εγκλωβίστηκαν

ΚΥΠΡΟΣ: Σύσκεψη στο υφυπουργείου για την κατάρρευση Tomas Cook -  Ασχολούνται με τουρίστες που εγκλωβίστηκαν

Σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο για το θέμα που προέκυψε με την κατάρρευση του Thomas Cook πραγματοποιείται το πρωί της Δευτέρας (23/9) στο Υφυπουργείο.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι φορείς του τουρισμού και θα εξεταστούν όλες οι πτυχές που αφορούν το θέμα, όπως ο αριθμός των Βρετανών τουριστών που εγκλωβίζονται στην Κύπρο, αλλά και οι συνέπειες για τον κυπριακό τουρισμό.

Επίκεντρο της προσπάθειας θα είναι η εξυπηρέτηση των πελατών, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.