ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πληγωμένο θηρίο» ο ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι – Έτοιμάζει αλλαγές ο Τόμας Ντολ (Πιθανή ενδεκάδα)

«Πληγωμένο θηρίο» ο ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι – Έτοιμάζει αλλαγές ο Τόμας Ντολ (Πιθανή ενδεκάδα)

Η απρόσμενη ήττα από την Ντουντελάνζ Λουξεμβούργου, «πλήγωσε» τους πάντες στο «γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο» και σε τέτοιες περιπτώσεις, το μοναδικό «γιατρικό» για να κλείσουν οι «πληγές», είναι οι νίκες.

Γι΄ αυτό και απόψε (19:00) στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο τη «διψασμένη» ΕΝΠ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το τρίποντο είναι μονόδρομος για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, αφενός για να συνεχίσει νικηφόρα στο νέο ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο» και αφετέρου, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το κάζο της περασμένης Πέμπτης (19/09).

Ο Τόμας Ντολ προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να αλλάξει το κλίμα στον Αρχάγγελο και άπαντες εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις, αρχής γενομένης από απόψε.

Ο Γερμανός τεχνικός θα προβεί σίγουρα σε «φρεσκάρισμα» της ενδεκάδας, λογικά και σε αλλαγή συστήματος, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γκέντσογλου, ενώ ο Σάβιτς ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων εδώ και αρκετές ημέρες και είναι υποψήφιος για το αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα:

Ο Μπέλετς θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ζοαζίνιο και Μιχαϊλοβιτς στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της οπισθοφυλακής, υποψήφιοι για δύο θέσεις είναι οι Ιωάννου, Μερκής και Σάβιτς.

Στη μεσαία γραμμή, η τριάδα των Μάτιτς, Σόουζα και Ντε Βινσέντι είναι η επικρατέστερη για να ξεκινήσει το παιχνίδι, με τον Άλεφ να διεκδικεί μία θέση, ενώ στα άκρα της επίθεσης, ο Τάμαρι θα πάρει εκτός απροόπτου φανέλα βασικού και η άλλη θέση διεκδικείται από τους Μπέζιακ και Εφραίμ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα προτιμηθεί πιθανότατα ο Πάβλοβιτς, ο οποίος είναι ο πιο αξιόπιστος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top