ΕΛΛΑΔΑ: Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο την κόρη του για ένα… sms- Έγινε έξαλλος όταν το διάβασε

ΕΛΛΑΔΑ: Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο την κόρη του για ένα… sms- Έγινε έξαλλος όταν το διάβασε

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κάθισε τη Δευτέρα 23/9 ένας 52χρονος, ο οποίος έστειλε στο νοσοκομείο την 15χρονη κόρη του επειδή έλαβε ένα μήνυμα από ένα συμμαθητή της.

Ο εισαγγελέας του έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και ενδοοικογενειακή απειλή

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό, που έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στο Ατσαλένιο του Ηρακλείου Κρήτης συνέβη την περασμένη Πέμπτη.

Η 15χρονη είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι της από το σχολείο, όταν έλαβε μήνυμα από τον συμμαθητή της. Ο πατέρας που ήταν δίπλα άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο, διάβασε το μήνυμα και έγινε έξαλλος. Άρχισε να ξυλοκοπεί το κορίτσι με τόση μανία, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον 52χρονο, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE