ΕΛΛΑΔΑ: Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο την κόρη του για ένα… sms- Έγινε έξαλλος όταν το διάβασε

ΕΛΛΑΔΑ: Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο την κόρη του για ένα… sms- Έγινε έξαλλος όταν το διάβασε

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κάθισε τη Δευτέρα 23/9 ένας 52χρονος, ο οποίος έστειλε στο νοσοκομείο την 15χρονη κόρη του επειδή έλαβε ένα μήνυμα από ένα συμμαθητή της.

Ο εισαγγελέας του έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και ενδοοικογενειακή απειλή

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό, που έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στο Ατσαλένιο του Ηρακλείου Κρήτης συνέβη την περασμένη Πέμπτη.

Η 15χρονη είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι της από το σχολείο, όταν έλαβε μήνυμα από τον συμμαθητή της. Ο πατέρας που ήταν δίπλα άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο, διάβασε το μήνυμα και έγινε έξαλλος. Άρχισε να ξυλοκοπεί το κορίτσι με τόση μανία, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον 52χρονο, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.