Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που καταθέτει η ελληνική κυβέρνηση, ομοσπονδίες και συνδικάτα εργαζομένων πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία.

“Χειρόφρενο” τραβάνε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρένα και τρόλεϊ συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ ενώ το Μετρό λειτουργεί μόνο από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

“Δεμένα” θα παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τα πλοία ενώ κλειστά θα είναι σήμερα σχολεία και δικαστήρια σε όλη τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι αν επιμείνει στην ψήφιση του νομοσχεδίου θα προχωρήσουν σε εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.