Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που καταθέτει η ελληνική κυβέρνηση, ομοσπονδίες και συνδικάτα εργαζομένων πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία.

“Χειρόφρενο” τραβάνε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρένα και τρόλεϊ συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ ενώ το Μετρό λειτουργεί μόνο από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

“Δεμένα” θα παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τα πλοία ενώ κλειστά θα είναι σήμερα σχολεία και δικαστήρια σε όλη τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι αν επιμείνει στην ψήφιση του νομοσχεδίου θα προχωρήσουν σε εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE