Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που καταθέτει η ελληνική κυβέρνηση, ομοσπονδίες και συνδικάτα εργαζομένων πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία.

“Χειρόφρενο” τραβάνε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρένα και τρόλεϊ συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ ενώ το Μετρό λειτουργεί μόνο από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

“Δεμένα” θα παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τα πλοία ενώ κλειστά θα είναι σήμερα σχολεία και δικαστήρια σε όλη τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι αν επιμείνει στην ψήφιση του νομοσχεδίου θα προχωρήσουν σε εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.