Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που καταθέτει η ελληνική κυβέρνηση, ομοσπονδίες και συνδικάτα εργαζομένων πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία.

“Χειρόφρενο” τραβάνε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρένα και τρόλεϊ συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ ενώ το Μετρό λειτουργεί μόνο από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

“Δεμένα” θα παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τα πλοία ενώ κλειστά θα είναι σήμερα σχολεία και δικαστήρια σε όλη τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι αν επιμείνει στην ψήφιση του νομοσχεδίου θα προχωρήσουν σε εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE