Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα- 37χρονος κτύπησε και παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα- 37χρονος κτύπησε και παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί (24/09) στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία 37χρονος ενώ οδηγούσε γύρω στις 8:00 το πρωί το σαλούν όχημα του επί της οδού Αφετρίνας στη Λάρνακα, υπό συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε και παρέσυρε 79χρονου, ο οποίος κινείτο πεζός. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκαφαλική κάκωση και κάταγμα λεκάνης. 

Η κατάστασης της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. 

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του νέου τροχαίου.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE