Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα- 37χρονος κτύπησε και παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα- 37χρονος κτύπησε και παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί (24/09) στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία 37χρονος ενώ οδηγούσε γύρω στις 8:00 το πρωί το σαλούν όχημα του επί της οδού Αφετρίνας στη Λάρνακα, υπό συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε και παρέσυρε 79χρονου, ο οποίος κινείτο πεζός. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκαφαλική κάκωση και κάταγμα λεκάνης. 

Η κατάστασης της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. 

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του νέου τροχαίου.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.