Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα- 37χρονος κτύπησε και παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα- 37χρονος κτύπησε και παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί (24/09) στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία 37χρονος ενώ οδηγούσε γύρω στις 8:00 το πρωί το σαλούν όχημα του επί της οδού Αφετρίνας στη Λάρνακα, υπό συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε και παρέσυρε 79χρονου, ο οποίος κινείτο πεζός. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκαφαλική κάκωση και κάταγμα λεκάνης. 

Η κατάστασης της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. 

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του νέου τροχαίου.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE