Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα- 37χρονος κτύπησε και παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα- 37χρονος κτύπησε και παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί (24/09) στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία 37χρονος ενώ οδηγούσε γύρω στις 8:00 το πρωί το σαλούν όχημα του επί της οδού Αφετρίνας στη Λάρνακα, υπό συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε και παρέσυρε 79χρονου, ο οποίος κινείτο πεζός. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκαφαλική κάκωση και κάταγμα λεκάνης. 

Η κατάστασης της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. 

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του νέου τροχαίου.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή».

BEST OF TOTHEMAONLINE