Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα- 37χρονος κτύπησε και παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα- 37χρονος κτύπησε και παρέσυρε πεζό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί (24/09) στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία 37χρονος ενώ οδηγούσε γύρω στις 8:00 το πρωί το σαλούν όχημα του επί της οδού Αφετρίνας στη Λάρνακα, υπό συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε και παρέσυρε 79χρονου, ο οποίος κινείτο πεζός. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκαφαλική κάκωση και κάταγμα λεκάνης. 

Η κατάστασης της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. 

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του νέου τροχαίου.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.