ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανές! Κληρονόμοι άνοιξαν θυρίδα αποβιώσαντα – Άναυδοι με το περιεχόμενο

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανές! Κληρονόμοι άνοιξαν θυρίδα αποβιώσαντα – Άναυδοι με το περιεχόμενο

Ούτε οι κληρονόμοι μάλλον πίστευαν αυτά που υπήρχαν στην θυρίδα του αποβιώσαντα, ούτε ο διευθυντής της Τράπεζας.

Σε τραπεζική θυρίδα, την οποία διατηρούσε πρόσωπο που απεβίωσε, εντοπίστηκε πιστόλι και 35 διαφόρων ειδών σφαίρες.

Την θυρίδα άνοιξαν κληρονόμοι του αποβιώσαντα, στην παρουσία λειτουργών του φόρου εισοδήματος και της Τράπεζας, όπως και του διευθυντή της Τράπεζας.

Ο διευθυντής, με το που αντιλήφθηκε τι «έκρυβε» η θυρίδα, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία.

Ο ηλικιωμένος άνδρας στον οποίο άνηκε η θυρίδα, απεβίωσε το 2015.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, περισυνέλλεξαν όσα υπήρχαν στην θυρίδα, ώστε να εξεταστεί κατά πόσο έχουν κάποιο παρελθόν.

Την πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα, είδηση, μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (25/9) η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Λεμεσό από το «Πρωινό Δρομολόγιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.