ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανές! Κληρονόμοι άνοιξαν θυρίδα αποβιώσαντα – Άναυδοι με το περιεχόμενο

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανές! Κληρονόμοι άνοιξαν θυρίδα αποβιώσαντα – Άναυδοι με το περιεχόμενο

Ούτε οι κληρονόμοι μάλλον πίστευαν αυτά που υπήρχαν στην θυρίδα του αποβιώσαντα, ούτε ο διευθυντής της Τράπεζας.

Σε τραπεζική θυρίδα, την οποία διατηρούσε πρόσωπο που απεβίωσε, εντοπίστηκε πιστόλι και 35 διαφόρων ειδών σφαίρες.

Την θυρίδα άνοιξαν κληρονόμοι του αποβιώσαντα, στην παρουσία λειτουργών του φόρου εισοδήματος και της Τράπεζας, όπως και του διευθυντή της Τράπεζας.

Ο διευθυντής, με το που αντιλήφθηκε τι «έκρυβε» η θυρίδα, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία.

Ο ηλικιωμένος άνδρας στον οποίο άνηκε η θυρίδα, απεβίωσε το 2015.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, περισυνέλλεξαν όσα υπήρχαν στην θυρίδα, ώστε να εξεταστεί κατά πόσο έχουν κάποιο παρελθόν.

Την πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα, είδηση, μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (25/9) η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Λεμεσό από το «Πρωινό Δρομολόγιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE