ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 28ΧΡΟΝΟΥ: Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 28ΧΡΟΝΟΥ: Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία, για την οποία συνελήφθη 34χρονος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Τρίτης (24/9), ο 34χρονος φέρεται να επιτέθηκε με λεπίδα ξυραφιού εναντίον 28χρονου συναδέλφου του, ενώ οι δύο τους βρίσκονταν στο χώρο εργασίας τους, στην περιοχή Μόρφου.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ίδιος ο 28χρονος, ο οποίος μετέβηκε μαζί με τον εργοδότη του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα. Αυτός έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, τραύμα στο στήθος και τραύμα στο βραχίονα του αριστερού του χεριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE