ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 28ΧΡΟΝΟΥ: Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 28ΧΡΟΝΟΥ: Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία, για την οποία συνελήφθη 34χρονος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Τρίτης (24/9), ο 34χρονος φέρεται να επιτέθηκε με λεπίδα ξυραφιού εναντίον 28χρονου συναδέλφου του, ενώ οι δύο τους βρίσκονταν στο χώρο εργασίας τους, στην περιοχή Μόρφου.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ίδιος ο 28χρονος, ο οποίος μετέβηκε μαζί με τον εργοδότη του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα. Αυτός έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, τραύμα στο στήθος και τραύμα στο βραχίονα του αριστερού του χεριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE