ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 28ΧΡΟΝΟΥ: Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 28ΧΡΟΝΟΥ: Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία, για την οποία συνελήφθη 34χρονος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Τρίτης (24/9), ο 34χρονος φέρεται να επιτέθηκε με λεπίδα ξυραφιού εναντίον 28χρονου συναδέλφου του, ενώ οι δύο τους βρίσκονταν στο χώρο εργασίας τους, στην περιοχή Μόρφου.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ίδιος ο 28χρονος, ο οποίος μετέβηκε μαζί με τον εργοδότη του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα. Αυτός έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, τραύμα στο στήθος και τραύμα στο βραχίονα του αριστερού του χεριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE