ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τους ‘έκαψε’ η Thomas Cook - Παντρεύονται στην Κύπρο και αναγκάστηκαν να πληρώσουν ακόμη 5.000 στερλίνες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τους ‘έκαψε’ η Thomas Cook - Παντρεύονται στην Κύπρο και αναγκάστηκαν να πληρώσουν ακόμη 5.000 στερλίνες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι παρενέργειες του λουκέτου που έβαλε η Thomas Cook γίνονται αισθητές σταδιακά, με τον απλό κόσμο να πληρώνει τα σπασμένα.

Είναι χαρακτηριστική η προσωπική ιστορία ενός αρραβωνιασμένου ζεύγους από τη Βρετανία, της Τζέιν Χέσφορντ και του Τζέιμι Πίαρς, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η τοπική εφημερίδα Bournemouth Echo.

«Ένα ζεύγος που πρόκειται να παντρευτεί στην Κύπρο τον ερχόμενο μήνα υποχρεώθηκε να πληρώσει σχεδόν 5.000 στερλίνες (περίπου 5.640 ευρώ) περισσότερα για τη μεγάλη τους μέρα, μετά το κλείσιμο του ταξιδιωτικού πράκτορα Thomas Cook» σημειώνεται στην πρόταξη του δημοσιεύματος.

Το ζεύγος είχε διευθετήσει τον γάμο του στην Κύπρο μέσω εταιρείας. Αλλά ενώ πολλοί από τους καλεσμένους θα ταξιδεύσουν μέσω British Airways, οι Χέσφορντ και Πίαρς –καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους- έκλεισαν εισιτήριο με την Thomas Cook.

Το βράδυ της Κυριακής, το ζευγάρι, που διαμένει στο Hamworthy, έπεσε για ύπνο πιστεύοντας πως η κυβέρνηση θα κάλυπτε τις ζημιές της εταιρείας. Λίγο μετά η κα Χέσφορντ είδε το τηλέφωνό της και αντιλήφθηκε πως η Thomas Cook κατέρρευσε.

«Ήταν απίστευτο. Από τη 01:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 05:00 το απόγευμα ήμουν στο τηλέφωνο για να κάνω νέες κρατήσεις και να διευθετήσω το ζήτημα. Χρειάστηκε να πληρώσω ακόμη 4.700 στερλίνες, αλλά για την ώρα, αυτό που θέλω είναι να μεταβώ εκεί και να παντρευτώ τον Τζέιμι» είπε η κα Χέσφορντ.

«Ο αδερφός μου, η σύντροφος του και τα πέντε παιδιά τους έκλεισαν πάλι τις πτήσεις τους. Μισή ώρα αργότερα, η αδερφή μου, ο σύντροφός της και ο γιος τους προσπάθησαν να κλείσουν τα εισιτήριά τους. Σε εκείνο το διάστημα –δηλαδή σε 30 λεπτά- η επιπλέον χρέωση από 100 στερλίνες ανέβηκε στις 287» είπε και πρόσθεσε ότι και με τη διαμονή θα έχει πρόβλημα, καθώς θα χρεωθεί 207 στερλίνες περισσότερες για κάθε νύχτα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top