ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eπιστροφή Μπαρτσάλι!

Eπιστροφή Μπαρτσάλι!

Λίγους μήνες αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Αντρέα Μπαρτσάλι επιστρέφει στην αγαπημένη του Γιουβέντους, αναλαμβάνοντας μία θέση στο τεχνικό επιτελείο του Μαουρίτσιο Σάρι.

Στις 19 Μαΐου 2019 ο Αντρέα Μπαρτσάλι φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Αταλάντα, με τον Ιταλό στόπερ να ανακοινώνει στο πλαίσιο εκείνης της αναμέτρησης την αποφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών.

Τέσσερις μήνες και έξι ημέρες μετά, ήρθε η ώρα για τη μεγάλη του επιστροφή στην Γιουβέντους από ένα διαφορετικό πόστο, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ο Μπαρτσάλι θα συνεργαστεί εκ νέου με το σύλλογο ως μέλος του τεχνικού τιμ του Μαουρίτσιο Σάρι, με την ιδιότητα του τεχνικού συντονιστή της πρώτης ομάδας.

«Καλωσήρθες σπίτι Αντρέα και καλή δουλειά!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της «Γιούβε», με τους Τορινέζους να κάνουν επίσης γνωστό ότι η πρώτη προπόνηση στην οποία θα λάβει μέρος ο Μπαρτσάλι θα είναι αυτή της Πέμπτης (26/9).

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top