ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδιάκεθ: «Να μην ασχολούμαστε με τον διαιτητή»

Ιδιάκεθ: «Να μην ασχολούμαστε με τον διαιτητή»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, παραχώρησε συνέντευξη τύπου για τον εξ’αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα την Παρασκευή (27/9). Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Απόστολος Γιάννου.

Όλα όσα είπε: 

Στην αρχή ανέφερε: «Θα προτιμούσαμε να μην έχουμε προβλήματα απουσιών αλλά θα προχωρήσουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις. Θα βοηθήσουμε τους παίκτες να επανέλθουν. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Απόλλωνα».

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Συνέβησαν αρκετά πράγματα. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ που δεχθήκαμε. Από εκείνο το σημείο άλλαξαν όλα στο παιχνίδι. Πρέπει να αποτελέσει ένα μάθημα για εμάς για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε μια άδικη κατάσταση. Να μην ασχολούμαστε με τον διαιτητή. Ο Τέτε ξέρει ότι έκανε μεγάλο λάθος που δέχθηκε δύο κάρτες. Για μένα αποτελεί ένα καλό μάθημα. Είναι καλό το κακό να το έχεις στην αρχή του πρωταθλήματος για να μπορείς να το βελτιώσεις στην συνέχεια. Μέσα από την εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο είναι καλύτερα τα προβλήματα να φανούν στην αρχή του πρωταθλήματος».

«Από το ξεκίνημα της σεζόν το μοναδικό λάθος μας ήταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για διάφορους λόγους. Αν σήκωνε το σημαιάκι ο επόπτης μπορεί να κερδίζαμε. Κάναμε λάθη και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Το μόνο που ζητώ από τους οπαδούς μας είναι να είναι κοντά μας. Η δύναμη μας είναι όταν είμαστε ενωμένοι. Δείτε την Ομόνοια, την Ανόρθωση πως ξεκίνησαν. Η ΑΕΚ είναι οικογένεια. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη από τον κόσμο. Ελάτε την Παρασκευή για να στηρίξετε την ομάδα. Προτιμώ τα προβλήματα να εμφανίζονται στην αρχή της σεζόν. Οι Φλοριάν και Ακοράν δεν ήταν έτοιμοι και προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα. Χωρίς την ενότητα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Καλώ τον κόσμο να στηρίξουν τους παίκτες. Στις δύσκολες στιγμές είναι που χρειάζεσαι την υποστήριξη του κόσμους για να δείξουν ότι είμαστε διαφορετικοί. Στην πρώτη μας δύσκολη στιγμή στην σεζόν χρειαζόμαστε τον κόσμο μας».

Αν θα αλλάξει το πλάνο: «Αυτή την στιγμή σκέφτομαι τα πάντα. Όταν υπάρχουν προβλήματα σκέφτεσαι για τις λύσεις. Πιστεύω ότι έχω καλές επιλογές για μια καλή εντεκάδα».

Για τον Φιόλιτς: «Είναι μια επιλογή, δουλεύει αρκετά καλά και είναι μια επιλογή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top