ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρατάνε την ΟΥΣΙΑ και προχωράνε…

Κρατάνε την ΟΥΣΙΑ και προχωράνε…

Όλη τη… «δόξα» από την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ και το επικό φινάλε, με το 3-2 για την ομάδα του Τόμας Ντολ, την πήρε ο απόηχος του αγώνα και όχι οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων που έφεραν τούμπα ένα τέτοιο ματς.

Ναι, μπορεί η εικόνα της ομάδας να μην ήταν καλή, μπορεί να χρίζει αρκετής βελτίωσης, ωστόσο στο ματς με τους βυσσινί, έβγαλαν χαρακτήρα, δείχνοντας από τι είναι φτιαγμένο το «μέταλλο» του ΑΠΟΕΛ.

Το ότι αντέδρασαν και πήραν τη νίκη σε ένα… χαμένο παιχνίδι δείχνει ότι δεν είναι τυχαίο που λέμε για το DNA του πρωταθλητή που έχουν οι γαλαζοκιτρίνων . Δεν τα παράτησαν λεπτό, ειδικά μετά το 2-1 και έφτασαν σε μια μεγάλη ανατροπή.

Στα δύσκολα φαίνονται οι χαρακτήρες και οι ομάδες, και ο Τόμας Ντολ, αλλά και όλοι στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ μπορεί να αισθάνονται χαρούμενοι, όχι φυσικά για την εμφάνιση, αλλά για το σθένος και την πίστη που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, και πήραν το τρίποντο, σε λίγα λεπτά, κάνοντας μάλιστα την δεύτερη ανατροπή τους σε μερικές μέρες, μόνο που αυτή τη φορά πήραν και τη νίκη.

Οι γαλαζοκίτρινοι, είναι αλήθεια, ότι πέτυχαν επειδή κοιτάζουν τα λάθη τους, διορθώνοντας τα, κάνουν την αυτοκριτική τους και δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο. Μόνο με τον εαυτό τους, και αυτό συνεχίζουν να πράττουν. Για αυτό πολλές φορές ο ΑΠΟΕΛ χάνει από τον… ΑΠΟΕΛ. Όπως και κόντρα στην ΕΝΠ, η οποία, έδειξε ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα. Αν, ωστόσο, ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένους 100% δεν θα είχε μπει σε περιπέτειες. Όμως, μίλησε ξανά η καρδιά των γαλαζοκιτρίνων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, γιατί τα τελευταία χρόνια είναι ο μόνιμος πρωταθλητής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top