ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ο Ενσούε – Τι έγινε με Μ’ Μπιντά

ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ο Ενσούε – Τι έγινε με Μ’ Μπιντά

Ο Απόλλωνας παρέθεσε δείπνο στα ΜΜΕ, στο αθλητικό του κέντρο, στο Κολόσσι.

Μεταξύ άλλων, στο γεύμα, συζητήθηκαν τα θέματα Ενσούε και Μ’ Μπιντά. Ο Ισπανός, εδώ και τρεις μέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Αν, ωστόσο, παρουσιαστεί ξανά το πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή, τότε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Μ’ Μπιντά, θα ξεκινούσε βασικός με την Ομόνοια, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν το άφησε. Ο τραυματισμός του Γάλλου εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου, και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE