ΔΙΕΘΝΗ

Στην Μπάγερν ο Ζιντάν

Στην Μπάγερν ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ταξίδεψε στο Μόναχο και θα παρακολουθήσει για τρεις ημέρες τις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου.

Ο μεγάλος «Ζιζού» είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και παράλληλα να ξεναγηθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις και στα γραφεία των Βαυαρών.

Ο Γάλλος παλαίμαχος και νυν προπονητής της ομάδας Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει "μαθήματα" από τον Γκουαρντιόλα. Το ίδιο, βέβαια, θα κάνουν και οι υπόλοιποι προπονητές που ταξίδεψαν μαζί του στο Μόναχο, μεταξύ των οποίων είναι και οι Μακελελέ, Σανιόλ!

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που ο Ζιντάν αφήνει τη Μαδρίτη για να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να πάρει... ιδέες από άλλους προπονητές, δεδομένου ότι τον Δεκέμβριο είχε βρεθεί στη Μασσαλία για να παρακολουθήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top