Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.
Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι, από το Σάββατο 28/9/2019 και ώρα 07:00 μέχρι και την Πέμπτη 3/10/2019 και ώρα 16:00 θα εκτελούνται εργασίες στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου με ανατολική και δυτική κατεύθυνση από την οδό Ανδρέα Συγγρού μέχρι και την οδό Μπιζανίου.
Για τον σκοπό αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων στο κομμάτι του δρόμου όπου θα εκτελούνται έργα θα γίνεται μόνο στις αριστερές λωρίδες με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης, αναφέρεται τέλος ενώ γίνεται έκκληση όπως το κοινό ακολουθεί τα σήματα τροχαίας.
Aπό ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




