ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδικές εργασίες στον παραλιακό δρόμο Αμαθούντας

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Οδικές εργασίες στον παραλιακό δρόμο Αμαθούντας

Οδικά έργα δεν έχουν τελειωμό. Αυτή την φορά σχετική ανακοίνωση αφορά παραλιακό δρόμο στη Λεμεσό. 

 Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι, από το Σάββατο 28/9/2019 και ώρα 07:00 μέχρι και την Πέμπτη 3/10/2019 και ώρα 16:00 θα εκτελούνται εργασίες στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου με ανατολική και δυτική κατεύθυνση από την οδό Ανδρέα Συγγρού μέχρι και την οδό Μπιζανίου.

Για τον σκοπό αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων στο κομμάτι του δρόμου όπου θα εκτελούνται έργα θα γίνεται μόνο στις αριστερές λωρίδες με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης, αναφέρεται τέλος ενώ γίνεται έκκληση όπως το κοινό ακολουθεί τα σήματα τροχαίας.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE