ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδικές εργασίες στον παραλιακό δρόμο Αμαθούντας

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Οδικές εργασίες στον παραλιακό δρόμο Αμαθούντας

Οδικά έργα δεν έχουν τελειωμό. Αυτή την φορά σχετική ανακοίνωση αφορά παραλιακό δρόμο στη Λεμεσό. 

 Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι, από το Σάββατο 28/9/2019 και ώρα 07:00 μέχρι και την Πέμπτη 3/10/2019 και ώρα 16:00 θα εκτελούνται εργασίες στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου με ανατολική και δυτική κατεύθυνση από την οδό Ανδρέα Συγγρού μέχρι και την οδό Μπιζανίου.

Για τον σκοπό αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων στο κομμάτι του δρόμου όπου θα εκτελούνται έργα θα γίνεται μόνο στις αριστερές λωρίδες με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης, αναφέρεται τέλος ενώ γίνεται έκκληση όπως το κοινό ακολουθεί τα σήματα τροχαίας.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE