ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΚΡΟΣ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταλαιπωρημένος και με πολλά προβλήματα ο άτυχος άντρας- Του «έκοψαν» εισιτήριο

ΝΕΚΡΟΣ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταλαιπωρημένος και με πολλά προβλήματα ο άτυχος άντρας-  Του «έκοψαν» εισιτήριο

Τα πολλά προβλήματα φαίνεται να «λύγισαν» τον άτυχο άντρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων στη Λεμεσό.

Του Στέλιου Στυλιανού

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες γύρω από την ταυτότητά του, πρόκειται για 57χρονο από τη Ρουμανία, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν άστεγος και σιτιζόταν από την Μητρόπολη Λεμεσού.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρη πηγή οι υπηρεσίες της Μητρόπολης φαίνεται να του αγόρασαν εισιτήριο ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να ξεφύγει από τη «μιζέρια» και την ανέχεια, κάτι που ή ο άτυχος άντρας  δεν έπραξε ή επέστρεψε και πάλι στη Λεμεσό.

Όπως μας ενημέρωσε αρμόδια Αρχή, η Αστυνομία του πρότεινε να τον παραπέμψει στο Γραφείο Ευημερίας, με τον ίδιο να αρνείται, ενώ δυστυχώς δεν έγιναν περαιτέρω διαβήματα για στήριξή του.

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό, με τον άτυχο άντρα να φεύγει «αθόρυβα» μόνος και αβοήθητος από τη ζωή, με τον θάνατο του όμως να δημιουργεί νέο «εκκωφαντικό θόρυβο» στην κυπριακή κοινωνία.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο Λευτέρης Γεωργίου από το κίνημα ΕνΕργώ για το συγκεκριμένο υποστατικό όπου εντοπίστηκε ο νεκρός είχαν ενημερώσει εδώ και περισσότερους από τρεις μήνες τις αρμόδιες Αρχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top