ΚΥΠΡΟΣ

Πήραν «φωτιά» οι επιστολές στον Ερμή

Πήραν «φωτιά» οι επιστολές στον Ερμή

Η μια εξέλιξη διαδεχόταν την άλλη και κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας. h ομάδα του Ερμή είχε μπόλικα νέα, τόσα που άλλαξαν πολλά στην λειτουργία της και όχι μόνο.

Ο Λούκας Φανιέρος ανακοίνωσε πως ο Μίτσελ Φαν Ντερ Χάαγκ είναι παρελθόν από την ομάδα και ο Ερμής με επιστολή του τον ευχαρίστησε για την παρουσία του. «Μαζί του καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον μεγάλο μας στόχο που είχαμε για την εξάδα και σε λεπτομέρειες χάθηκε η πρόκριση μας στους τέσσερις του κυπέλλου. Μας εξέπληξε ως προσωπικότητα αλλά και για τον επαγγελματισμό του σ ’αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας», γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Ερμή.

Λίγο αργότερα, η πρόσληψη του Γιαννάκη Οκκά στο πόστο του προπονητή, μέχρι το τέλος της χρονιάς. «Ενός ανθρώπου που γνωρίζει πάρα πολύ καλά την δική μας ομάδα, τους ποδοσφαιριστές αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο», σημειώνει ο Ερμής και ευελπιστεί πως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα λειτουργήσει θετικά στους ποδοσφαιριστές.

Οι εξελίξεις δεν είχαν τελειωμό, μιας και ο Βέσκο Μιχαϊλοβιτς υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση του τεχνικού διευθυντή. «Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε τους προσωπικούς λόγους τους οποίους τον ώθησαν να παραιτηθεί από τον Ερμή και από την μεριά μας θέλουμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στην καριέρα του, στην υγεία του και στην οικογένεια του. Θα παραμείνει για πάντα ένας φίλος του σωματείου μας», αναφέρει η ευχαριστήρια επιστολή του Ερμή προς τον Βέσκο.

Μέσα σε όλα αυτά, δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Μιχάλη Ανδρέου και θα μείνει στα καθήκοντα του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος τόνισε με δηλώσεις του πως είναι κλειστοί πέντε παίκτες. Μάλιστα κάποιοι από αυτοί δεν είναι άγνωστοι στο κυπριακό φίλαθλο κοινό.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top