X-FACTOR: H 22χρονη κουκλάρα που αν και δεν έπεισε… πέρασε! – Φίλησε τον Τσαουσόπουλο- VIDEO

X-FACTOR: H 22χρονη κουκλάρα που αν και δεν έπεισε… πέρασε! – Φίλησε τον Τσαουσόπουλο- VIDEO

Η νεαρή από την Ουκρανία, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα για σπουδές, δεν έπεισε και τόσο τους κριτές με τις φωνητικές της ικανότητες, όπως διαπιστώθηκε και από τα σχόλια των ίδιων των κριτών.

Ωστόσο, μέχρι και η Μελίνα, σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση της 22χρονης, λέγοντας πως και αυτή θέλει να την κοιτά, αν και είναι γυναίκα.

Η Ελίζαμπεθ, τραγούδησε δύο κομμάτια στους κριτές, αλλά όπως φάνηκε κανένα δεν τους εντυπωσίασε.

Ωστόσο, η 22χρονη, πέρασε στην δεύτερη φάση με τρία «ναι».

Στιγμιότυπο που αξίζει να σχολιάσουμε είναι αυτό που ο Τσαουσόπουλος ανέβηκε στην σκηνή για μια σέλφι με την 22χρονη, η οποία τον φίλησε στο μάγουλο και ο κόσμος ξεσηκώθηκε.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE