Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος συζήτησαν Γκουτέρες - Μητσοτάκης

Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος συζήτησαν Γκουτέρες - Μητσοτάκης

Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, περιλαμβανομένου του Κυπριακού, συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες και ο Ελληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος του κ. Γκουτέρες, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Όπως δήλωσε, συγκεκριμένα, ο ΓΓ του ΟΗΕ συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, με τον οποίο «συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων, του κυπριακού ζητήματος, εξελίξεις στην περιοχή και τη δράση για το κλίμα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE