ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το πρώτο στο «ΚΑΥΤΟ»… πακέτο

Για το πρώτο στο «ΚΑΥΤΟ»… πακέτο

Ο Απόλλωνας έχει μπροστά του δύο ντέρμπι μέσα σε ένα εξαήμερο.  Δύο ντέρμπι για τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπου είχαν αναβληθεί ελέω ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων με την Αϊντχόφεν.

Το βράδυ της Παρασκευής (27-09) ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στο «ΑΕΚ Αρένα» την ΑΕΚ στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Την ερχόμενη Τετάρτη (02-10) ο Απόλλωνας θα ταξιδέψει εκ νέου στη Λάρνακα, όπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Αν και στον πάγκο του Απόλλωνα ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς μετράει δύο παιχνίδια, μία νίκη και μία ήττα, μάλιστα δε αυτή ήρθε στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια το περασμένο Σάββατο, κακά τα ψέματα, οι δύο αναμετρήσεις που έχει η Λεμεσιανή ομάδα μέσα σε ένα εξαήμερο, εκτός έδρας, με ΑΕΚ αύριο και Ανόρθωση την ερχόμενη Τετάρτη, είναι γερές εξετάσεις για τον Σέρβο κόουτς και τους κυανόλευκους.

Αν και αφέθηκε να νοηθεί εκ των… έσω του Απόλλωνα ότι η ομάδα χρειάζεται κάποια πίστωση χρόνου, μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς, δεν παύει από το να είναι ντέρμπι, απέναντι σε ομάδες που και αυτές έχουν ψηλούς στόχους, για να μπορέσουν να αποδείξουν ότι μπορούν και με το παραπάνω να διεκδικήσουν την κορυφή μέχρι τέλους.

Ναι μεν είναι νωρίς ακόμη στο φετινό πρωτάθλημα, θα χαθούν από όλες τις ομάδες αρκετοί βαθμοί, αλλά είναι πέρα για πέρα σημαντικό και για τον ίδιον τον κόουτς, αλλά και για τους παίκτες, να μην χάσουν αυτά τα ντέρμπι, όπου είτε με δύο νίκες, είτε με μία νίκη και ισοπαλία, είτε με δύο ισοπαλίες ακόμη, θα είναι ψυχολογικές ντόπες ενόψει της συνέχειας.

Ουδείς θέλει να σκέφτεται στον Απόλλωνα δύο ήττες, οι οποίες με δεδομένη αυτή από την Ομόνοια θα γίνουν τρεις, αν δεν πάρει βαθμό η Λεμεσιανή ομάδα, κάτι που θα φέρει περαιτέρω προβληματισμό.

Ενόψει της αναμέτρησης στο «ΑΕΚ Αρένα» με την ΑΕΚ ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στην αποστολή τους Ρομπέρζ, Αντωνιάδη, Ψύχα, Περέιρα και Δημητρίου.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top