ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό… ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ για Νεοκλέους και όχι μόνο

Διπλό… ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ για Νεοκλέους και όχι μόνο

Σήμερα έγινε ο ορισμός των διαιτητών για το εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Διαβάστε:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τράττος και Χριστοδούλου για τα ματς ΑΕΚ-Απόλλων και ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Όπως θα παρατηρήσουμε για το ντέρμπι του «ΑΕΚ Αρένα», έχει οριστεί ως τέταρτος διαιτητής ο Νικόλας Νεοκλέους, ο οποίος τότε όταν έγινε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Ένωση Νέων Παραλιμνίου – Εθνικός Άχνας.

Επίσης, βοηθός διαιτητής για τον αυριανό αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων έχει οριστεί ο Μιχάλης Σωτηρίου, ο οποίος πήρε… μεροκάματο σε ακόμη ένα παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, μιας και είχε οριστεί στο ίδιο παιχνίδι, όπως ο Νικόλας Νεοκλέους, αυτό μεταξύ ΕΝΠ – Εθνικού.

Τέλος, θα τα πάρει… διπλά για παιχνίδι πρώτης αγωνιστικής και ο παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Νικολαϊδης, ο οποίος ήταν και στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ ΑΕΛ και Ανόρθωσης.

Διαβάστε:

Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής – Ποιος σφυρίζει στο ντέρμπι του Τσιρείου

Από τον ορισμό του αυριανού αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων, δεν ήταν ορισμένοι στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής που έγιναν το τετραήμερο από 23 μέχρι 26 Αυγούστου οι Λεόντιος Τράττος και Πέτρος Πέτρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top