ΑΘΗΝΑ: Βρέθηκε πτώμα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης

ΑΘΗΝΑ:  Βρέθηκε πτώμα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο άνδρα αγνώστων στοιχείων, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 26/9 σε υπαίθριο πάρκινγκ, στη συμβολή των οδών Σφιγγός και Φανοστένους, στο Νέο Κόσμο.

Πολίτης, μόλις είδε τον νεκρό ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για θάνατο από παθολογικά αίτια ή για εγκληματική ενέργεια.

Η σορός πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του άνδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE