ΑΘΗΝΑ: Βρέθηκε πτώμα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης

ΑΘΗΝΑ:  Βρέθηκε πτώμα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο άνδρα αγνώστων στοιχείων, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 26/9 σε υπαίθριο πάρκινγκ, στη συμβολή των οδών Σφιγγός και Φανοστένους, στο Νέο Κόσμο.

Πολίτης, μόλις είδε τον νεκρό ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για θάνατο από παθολογικά αίτια ή για εγκληματική ενέργεια.

Η σορός πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του άνδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE