ΑΘΗΝΑ: Βρέθηκε πτώμα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης

ΑΘΗΝΑ:  Βρέθηκε πτώμα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο άνδρα αγνώστων στοιχείων, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 26/9 σε υπαίθριο πάρκινγκ, στη συμβολή των οδών Σφιγγός και Φανοστένους, στο Νέο Κόσμο.

Πολίτης, μόλις είδε τον νεκρό ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για θάνατο από παθολογικά αίτια ή για εγκληματική ενέργεια.

Η σορός πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του άνδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE