Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται και για τρίτη εγκυμοσύνη

Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται και για τρίτη εγκυμοσύνη

Η Δούκισσα Νομικού όπως έγινε γνωστό έφερε στον κόσμο χθες το βράδυ το δεύτερο παιδάκι της. Η παρουσιάστρια γέννησε το βράδυ της Πέμπτης περί τις 22:00, με οξύ τοκετό, μέσα σε δύο ώρες.

Ο Πέτρος Νικολαΐδης, Καθηγητής Μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ είπε και την ατάκα της Δούκισσας την ώρα του τοκετού για… τρίτη εγκυμοσύνη!

«Είχαμε έναν πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά, αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος, ήταν οξύς τοκετός. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα, είχε πόνους και για ασφάλεια την βάλαμε από νωρίς στο μαιευτήριο και κάναμε πολύ καλά γιατί προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ ψύχραιμη η Δούκισσα, πάρα πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη.

Η ατάκα της Δούκισσας ήταν: “Βίωσα τέλεια και τον δεύτερο μου τοκετό. Γιατρέ πάλι του χρόνου εδώ θα είμαστε”. Σας έδωσα είδηση τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο γυναικολόγος της.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, η μικρή Αναστασία πήρε τα χρώματα της μαμάς, αλλά μοιάζει και στον μπαμπά της. Γεννήθηκε 3.130 γρ., ενώ η πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας ήταν σήμερα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE