Δάκρυσαν Θεοφάνους και Ασλανίδου με το τραγούδι του Αναστάση – VIDEO

Δάκρυσαν Θεοφάνους και Ασλανίδου με το τραγούδι του Αναστάση – VIDEO

Την ‘Ρόζα’ επέλεξε να τραγουδήσει ο Αναστάσης Οικονόμου από την Σίφνο.

Ο 22χρονος αφιέρωσε την εμφάνισή του στον πατέρα του, ο οποίος, όπως είπε ο Αναστάσης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο διαγωνιζόμενος, μετά το τέλος του τραγουδιού, φάνηκε να συγκινείται, όπως και οι Γιώργος Θεοφάνους και Μελίνα Ασλανίδου.

Όπως είπαν οι δύο κριτές, ο λόγος που συγκινήθηκαν ήταν γιατί θυμήθηκαν τον Δημήτρη Μητροπάνο και την αξέχαστη φιγούρα του, όταν ερμήνευε το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο Αναστάσης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τρία ‘ναι’.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE