Δάκρυσαν Θεοφάνους και Ασλανίδου με το τραγούδι του Αναστάση – VIDEO

Δάκρυσαν Θεοφάνους και Ασλανίδου με το τραγούδι του Αναστάση – VIDEO

Την ‘Ρόζα’ επέλεξε να τραγουδήσει ο Αναστάσης Οικονόμου από την Σίφνο.

Ο 22χρονος αφιέρωσε την εμφάνισή του στον πατέρα του, ο οποίος, όπως είπε ο Αναστάσης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο διαγωνιζόμενος, μετά το τέλος του τραγουδιού, φάνηκε να συγκινείται, όπως και οι Γιώργος Θεοφάνους και Μελίνα Ασλανίδου.

Όπως είπαν οι δύο κριτές, ο λόγος που συγκινήθηκαν ήταν γιατί θυμήθηκαν τον Δημήτρη Μητροπάνο και την αξέχαστη φιγούρα του, όταν ερμήνευε το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο Αναστάσης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τρία ‘ναι’.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE