Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τους «γείτονες» δηλώνει ο «υπουργός τουρισμού»

Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τους «γείτονες» δηλώνει ο «υπουργός τουρισμού»

Λύπη για τις συνέπειες της πτώχευσης της εταιρείας Thomas Cook στον τουρισμό στον «νότο», κατά την έκφρασή του, εξέφρασε ο «υπουργός τουρισμού», Ουνάλ Ουστέλ, λέγοντας ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «γείτονες» και μπορούν να σχεδιάσουν τις πτήσεις με τουρκικά αεροσκάφη Ε/κ αλλά και ξένων τουριστών που θέλουν να επισκεφθούν την χώρα.

 
Η Χαλκίν Σεσί γράφει ότι σε γραπτή του δήλωση για την κατάρρευση της Thomas Cook, ο κ. Ουστέλ ανέφερε ότι τα κατεχόμενα δεν επηρεάστηκαν αφού οι ναυλωμένες πτήσεις γίνονται μέσω τουρκικών αεροπορικών εταιρειών. Η κατάρρευση της εν λόγω εταιρείας, πρόσθεσε, έχει επηρεάσει και τις τιμές των εισιτηρίων στο «νότο», πράγμα που χαρακτήρισε επίσης λυπηρό.
 
Οι δύο «χώρες», είπε αναφερόμενος στο ψευδοκράτος και την Κυπριακή Δημοκρατία, δεν πρέπει να κάνουν πολιτική στο θέμα του τουρισμού και προσφέρθηκε ως «υπουργείο τουρισμού» να βοηθήσουν τους «γείτονες» της «ε/κ διοίκησης» με «το μερίδιό μας στον τουρισμό», αλλά και να προγραμματίσουν πτήσεις με τουρκικές αερογραμμές που θα μπορούν να φέρουν στην Κύπρο Ε/κ και τουρίστες που θέλουν να έλθουν το νησί, χωρίς να αναφέρει ποιο αεροδρόμιο θα χρησιμοποιούν αυτές οι τουρκικές αερογραμμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE