ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό – Δεν πρόλαβε να σταματήσει στο σήμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό – Δεν πρόλαβε να σταματήσει στο σήμα

Χειροπέδες σε 18χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος στην προσπάθειά του να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού, τον κτύπησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (27/9) στην περιοχή της Αγίας Φύλας.

Ο 18χρονος μοτοσικλετιστής, δεν έφερε κράνος ασφαλείας, δεν είχε πινακίδες εγγραφής και μέλη της Δύναμης του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ούτε ασφάλεια.

Στην προσπάθειά του να σταματήσει, κτύπησε και τραυμάτισε αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε ο αστυνομικός  φέρει θλαστικό τραύμα στον αντίχειρα και στο αριστερό πόδι. Σημειώνεται ότι μετά την εξέτασή του, πήρε εξιτήριο.

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τροχαίες παραβιάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE