ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό – Δεν πρόλαβε να σταματήσει στο σήμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό – Δεν πρόλαβε να σταματήσει στο σήμα

Χειροπέδες σε 18χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος στην προσπάθειά του να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού, τον κτύπησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (27/9) στην περιοχή της Αγίας Φύλας.

Ο 18χρονος μοτοσικλετιστής, δεν έφερε κράνος ασφαλείας, δεν είχε πινακίδες εγγραφής και μέλη της Δύναμης του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ούτε ασφάλεια.

Στην προσπάθειά του να σταματήσει, κτύπησε και τραυμάτισε αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε ο αστυνομικός  φέρει θλαστικό τραύμα στον αντίχειρα και στο αριστερό πόδι. Σημειώνεται ότι μετά την εξέτασή του, πήρε εξιτήριο.

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τροχαίες παραβιάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.