ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό – Δεν πρόλαβε να σταματήσει στο σήμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό – Δεν πρόλαβε να σταματήσει στο σήμα

Χειροπέδες σε 18χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος στην προσπάθειά του να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού, τον κτύπησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (27/9) στην περιοχή της Αγίας Φύλας.

Ο 18χρονος μοτοσικλετιστής, δεν έφερε κράνος ασφαλείας, δεν είχε πινακίδες εγγραφής και μέλη της Δύναμης του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ούτε ασφάλεια.

Στην προσπάθειά του να σταματήσει, κτύπησε και τραυμάτισε αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε ο αστυνομικός  φέρει θλαστικό τραύμα στον αντίχειρα και στο αριστερό πόδι. Σημειώνεται ότι μετά την εξέτασή του, πήρε εξιτήριο.

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τροχαίες παραβιάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE